O nama

single blog post cover

Agencija “BARBADOS“ broji 50 profesionalnih, efikasnih i sa dugim iskustvom zaposlenih prevodioca. Dugogodišnje iskustvo prevođenja kao i vrhunske reference čine nas najboljom agencijom za prevođenje u BiH.

Mi razumijemo važnost svakog pojedinog klijenta te ne pravimo razlike između "velikih" i "malih" jer kod nas svi imaju jednak prioritet te zbog toga uživamo ogromno povjerenje i upravo zbog toga smo agencija br. 1 za prevođenje u BiH. Koliku važnost pridajemo svakom našem klijentu, najbolje govori činjenica da su snažni, svjetski poznati brendovi poput Oracle-a, Roche-a, Turkish Ziraat Bank, Grada Sarajeva i mnogi drugi, upravo nama ukazali povjerenje u prevođenju potrebnih dokumenata.

"Također, s obzirom da pružamo veliki broj usluga vezanih za prevođenje, rado ćemo Vam pomoći da se odlučite upravo za onu opciju koja Vama najviše odgovara."

full width image

Historija kompanije

Kompanija je osnovana u maju 2003. godine s ciljem da postane vodeća agencija za prevođenje i edukaciju. Od tada konstantno širimo svoje poslovanje te osnivamo centre u više gradova BiH. Dobijanjem snažnih referenci i konstantnim unapređivanjem našeg znanja se postavljamo u vodeću poziciju kada je riječ o uslugama prevođenja.

Barbados danas

Agencija BARBADOS i dalje uspješno drži vodeću poziciju kada je u pitanju prevođenje svih vrsta dokumenata. Snažne reference naših klijenate kao što su Roche, Oracle, EP BiH, Turkish Ziraat Bank, Grad Sarajevo to i dokazuju.